houd me vast training

Houd me vast’ is ‘EFT-lite’, DE cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

 

‘Houd me vast’ is een cursus van 16 uur, gegeven door een hiervoor getrainde EFT-therapeut. Ik bied deze training aan in een weekend in regio Den Bosch. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. Het doel van het weekend Houd me vast is een sterkere band en nieuwe intimiteit, zodat jullie je meer verbonden voelen en op een constructieve manier het gesprek aan kunnen gaan.

 

Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur. Onderwerpen zijn oa.:

emoties in liefde en verbinding / hechting

  • (destructieve) patronen binnen relaties
  • opzoeken en vinden van de pijnplekken van vroeger
  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen & opdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

 

Voor wie?

Voor alle leeftijden. Van jonge koppels, koppels met jonge kinderen, pubers, tot middelbare leeftijd. De cursus is niet bedoeld voor paren die heel ernstige conflicten hebben of die eigenlijk al voelen dat er geen liefde meer is voor hun partner. Ook wanneer sprake is van een bestaande buitenechtelijke relatie of wanneer sprake is van verbaal, fysiek of seksueel geweld, is deze groepscursus niet geschikt.

 

Begeleiding Houd me vast

De leiding van de 'Houd me vast'-bijeenkomsten is in handen van een of twee EFT-therapeuten, die getraind zijn in het 'Houd me vast'-trainingsprogramma. Deze therapeuten bieden elk (echt)paar begeleiding op maat. Ik werk samen met Angelique Smulders, relatietherapeut en GZ-psycholoog. Andere therapeuten die een 'Houd me vast'-programma aanbieden vind je in de therapeutenlijst van www.eft.nl

 

Resultaten

De resultaten van het Houd me vast relatieweekend zijn goed: 90% van de paren ervaart een significante en blijvende verbetering.

 

Praktische informatie

De trainingen worden gegeven in de omgeving Den Bosch samen met collega relatietherapeut Angelique Smulders. De training is zo opgezet dat er een gezamenlijk gedeelte is, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner. Groepsopdrachten ontbreken tijdens de groepsbijeenkomsten en er zijn weinig groepsdiscussies. Het is vooral de bedoeling dat de partners samen - met elkaar - aan de slag gaan. Tijdens de training werken we met videomateriaal en oefeningen. Individuele ‘problemen’ zullen we niet in groepsverband bespreken.

 

Spreekt dit je aan en wil je ook deelnemen aan deze korte maar krachtige cursus?

Hieronder kun je je opgeven door het invullen van het formulier. De training vindt doorgang bij voldoende deelnemers. 

aanmeldingsformulier houd me vast training

Er zijn momenteel geen nieuwe data ingepland.

Data: 5 donderdagavonden. Start: xxx, 1x per 2 weken 

Tijd: 19.00u-22.00u

Groepsgrootte: maximaal 6 koppels

Kosten: €750,00 (BTW-vrij)

Lokatie: (omgeving) Den Bosch, afhankelijk van groepsgrootte

 

U kan zonder verplichtingen uw belangstelling voor de training al kenbaar maken. De training vindt doorgang bij voldoende deelname.