houd me vast training

Houd me vast’ is ‘EFT-lite’, DE cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

 

‘Houd me vast’ is een cursus van 16 uur, gegeven door een hiervoor getrainde EFT-therapeut. Ik bied deze training aan in een weekend in regio Den Bosch. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. Het doel van het weekend Houd me vast is een sterkere band en nieuwe intimiteit, zodat jullie je meer verbonden voelen en op een constructieve manier het gesprek aan kunnen gaan.

 

Houd me vast bijeenkomsten

 

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur. Onderwerpen zijn oa.:

 

    • emoties in liefde en verbinding / hechting
    • (destructieve) patronen binnen relaties
    • opzoeken en vinden van de pijnplekken van vroeger
    • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

 

Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen & opdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

 

Voor wie?

Voor alle leeftijden. Van jonge koppels, koppels met jonge kinderen, pubers, tot middelbare leeftijd. De cursus is niet bedoeld voor paren die heel ernstige conflicten hebben of die eigenlijk al voelen dat er geen liefde meer is voor hun partner. Ook wanneer sprake is van een bestaande buitenechtelijke relatie of wanneer sprake is van verbaal, fysiek of seksueel geweld, is deze groepscursus niet geschikt.

 

 

Begeleiding Houd me vast

 

De leiding van de 'Houd me vast'-bijeenkomsten is in handen van een of twee EFT-therapeuten, die getraind zijn in het 'Houd me vast'-trainingsprogramma. Deze therapeuten bieden elk (echt)paar begeleiding op maat. Andere therapeuten die een 'Houd me vast'-programma aanbieden vind je in de therapeutenlijst van www.eft.nl

 

Resultaten

De resultaten van het Houd me vast relatieweekend zijn goed: 90% van de paren ervaart een significante en blijvende verbetering.

 

 

Praktische informatie

De trainingen worden gegeven in de omgeving Den Bosch. Aan de training doen maximaal vier stellen mee. De training is zo opgezet dat er een gezamenlijk gedeelte is, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner. Groepsopdrachten ontbreken tijdens de groepsbijeenkomsten en er zijn weinig groepsdiscussies. Het is vooral de bedoeling dat de partners samen - met elkaar - aan de slag gaan. Tijdens de training werken we met videomateriaal en oefeningen. Individuele ‘problemen’ zullen we niet in groepsverband bespreken.

 

Spreekt dit je aan en wil je ook deelnemen aan deze korte maar krachtige cursus?

Hieronder kun je je opgeven door het invullen van het formulier. De training vindt doorgang bij voldoende deelnemers. 

Samen aan het werk?

 

Wil je zelf je ruzies stoppen? Wil je samen meer verbinding?

 

Dat kan met het EFT-werkboek voor (echt)paren. Dit werkboek is bedoeld voor paren die hun emotionele band willen versterken of over verdriet in hun relatie heen willen komen. Overal in het boek zijn, naast de relatieversterkende oefeningen, verhelderende voorbeelden uit de praktijk te vinden, als steun, toelichting en inspiratie.

 

aanmeldingsformulier houd me vast training

De eerstvolgende training is op:

 

Datum: zaterdag 14 juli, zondag 15 juli

Tijd: 9.00u-17.30u

Groepsgrootte: 3-4 stellen

Lokatie: (omgeving) Den Bosch, afhankelijk van groepsgrootte

Kosten: De Houd Me Vast cursus in een groep kost €595,- incl. BTW per paar inclusief lunch, thee & koffie en het boek "Houd me vast" van Sue Johnson.

 

De training vindt doorgang bij voldoende deelname.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.