aanmelding coaching

Meld je hieronder aan voor een kennismakend coachingsgesprek of om een vraag te stellen. Bellen kan ook: 06-24991054.

(Op het aanmeldingsformulier zijn alleen de velden met een * verplicht)

Werkgerelateerde coaching


Voor coaching op werkgerelateerd gebied ben je bij mij aan het juiste adres. Wanneer je effectiever wilt leiding geven, assertiever wil worden, zoekt naar een harmonieuze samenwerking met collega's of een effectiever wilt werken met meer overzicht dan kan coaching een goede manier zijn om effectiever te werken met meer werkplezier. Mijn eigen leidinggevende ervaring en ervaring binnen het bedrijfsleven komt hierbij goed van pas. Ik weet snel waar je tegen aan loopt.

Vaak vergoedt de werkgever de kosten. Informeer ernaar bij je werkgever en vraag een oriënterend gesprek aan.

Coaching gericht op persoonlijke groei

Zoek je een manier om jezelf aan te scherpen, weer op je (levens)pad te komen of zoek je een manier om je persoonlijke ambitie te verwezenlijken en kom je daar niet goed uit? Heb je het gevoel dat je niet goed weet wat je wil op persoonlijk vlak, ook als je je leven redelijk of goed  'in orde' hebt? Vindt je maar niet een juiste partner en voel je je eenzaam? Soms kunnen slechts 3 gesprekken je al op weg helpen.

Provocatieve coaching!

Een frisse wind waait door de coachingswereld! Na twintig jaar knikken en hummen is ons vakgebied toe aan de uitdagende stijl van helpen! Met provocatief coachen komt diegene ineens in beweging, die bij het traditionele coachen vast bleven zitten: “Als je wilt dat de ezel vooruitgaat, trek hem dan aan zijn staart.” Tijdens de coaching ga ik op een ondersteunende en een prikkelende manier om met jouw vragen. Ik breng je met een glimlach in beweging! Provocatief coachen is een pittige nieuwe cocktail van liefde, humor en uitdaging.