supervisie

In mijn praktijk bied ik leertherapie en supervisie voor wie een opleiding volgt tot GZ-psycholoog/psychotherapeut, klinische psycholoog of voor wie verder wil investeren in kennis en groei en wil reflecteren op behandelingen.

Ik ben geregistreerd supervisor NVP, supervisor VPEP. Ook ben ik supervisor EFT voor individuen. 

 

In de eerste supervisieafspraak bespreken we je leerdoelen en de werkwijze. Ook komen de eisen van je opleiding aan bod, en praktische aspecten zoals frequentie en duur van de supervisie. De leerdoelen en praktische aspecten leggen we vast in een supervisiecontract.

 

In de supervisie hanteer ik verschillende werkvormen: praktische tips, theoretische vorming, feedback, audio/videomateriaal en rollenspel. Op basis van jouw inbreng als supervisant en mijn bevindingen als supervisor bepalen we de aanpak tijdens de supervisie;  het bekijken van de casus conceptualisatie, het bespreken van je interactiestijl of een rollenspel om een techniek te oefenen. Tussendoor evalueren we het verloop van het supervisie proces zodat we tijdig bij kunnen sturen of aan kunnen passen mocht dat nodig of prettig zijn.

Aanmelden voor supervisie kan telefonisch op 06-24991054 of per mail: yellowpsychotherapie@gmail.com

 

Voor supervisie geldt dat je eerst vrijblijvend kan komen kennismaken. We bespreken dan o.a. je werksetting en je verwachtingen en ik kan je mijn werkwijze duidelijk maken. 

 

leertherapie

Een leertherapie kan op verschillende manieren worden vormgegeven. In het algemeen zal mijn werkwijze in leertherapie weinig verschillen van die in een curatieve therapie. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, kunnen we bekijken of een specifieke therapievorm is aangewezen (zoals CGT, EFT of sensorimotor psychotherapie). In een kennismakingsgesprek zullen we bekijken wat passend is bij jou als persoon én als therapeut in deze fase van jouw opleiding/carrière.

Zowel collega’s die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog of Psychiater kunnen bij mij terecht. Ik ben als leertherapeut geregistreerd bij de NVP en de VPEP.

Aanmelden voor leertherapie kan telefonisch op 06-24991054 of per mail: yellowpsychotherapie@gmail.com