supervisie

Ik heb ervaring met het geven van supervisie aan basispsychologen en GZ-psychologen. Per 1-1-2022 heb ik de supervisie-opleiding afgerond bij Rino-Noord die voldoet aan de eisen van de NVP. Gezondheidszorgpsychologen i.o. en psychotherapeuten i.o. zijn dan welkom om supervisie bij mij te volgen. Bij de RINO's kan hiervoor toestemming worden aangevraagd. Mijn ervaring is dat hierop goedkeuring volgt. Vooral omdat ik in 2022 zelf leersupervisie zal ontvangen. In 2023 zal ik naar verwachting de registratie Supervisor NVP hebben afgerond. Zie ook mijn registraties.

Ik ben erkend supervisor bij de Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP).

 

In mijn rol als supervisor neem ik mijn kennis en ervaring mee van:

Als persoonsgerichte, experiëntiële psychotherapeut werk ik graag met de Emotion-Focused Therapy (EFT) voor individuen. EFT is een combinatie van volgen en leiden: van moment tot moment empathisch afgestemd zijn op de emoties. En het volgen van het proces van de cliënt. Ook leid en stuur ik de cliënt daar waar nodig.

Tevens ben ik sensorimotor psychotherapist (level 2). Sensorimotor Psychotherapy ® (SP) is een behandelvorm waarbij aandacht voor het lichaam en de dialoog allebei even belangrijk zijn. In de klinische praktijk heeft SP haar waarde bewezen bij het behandelen van psychotrauma, gehechtheidsproblemen en persoonlijkheidsproblematiek.

Neem vooral contact met mij op, als je eerst eens telefonisch contact met me wil hebben: 06-24991054 of yellowpsychotherapie@gmail.com

 

leertherapie

Wanneer je in opleiding bent tot psychotherapeut dien je een leertherapie te volgen. Als je gaat starten met een leertherapietraject wordt in eerste instantie vastgesteld wat je doelen zijn en hoeveel sessies er zullen plaatsvinden. Ik werk zowel persoonsgericht als klachtgericht. 

Bij voorkeur ontmoeten we elkaar live, maar online sessies zijn in overleg ook een optie.

Het is mogelijk om dubbele sessies, sessies in de avonduren of sessies via beeldbellen te plannen. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor supervisie of leertherapie, dan kun je een e-mail sturen naar yellowpsychotherapie@gmail.com. Je kan ook het aanmeldformulier hieronder invullen en in het blanco veld vermelden dat je een leertherapie wilt. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

tarief

1 supervisie sessie van 45 minuten bedraagt €95,00 incl 21% BTW.

1 sessie leertherapie van 45 minuten bedraagt €100,00.