praktische informatie

Openingstijden

Maandag      14.00u - 18.00u     Psychotherapie, supervisie, leertherapie

                   20.00u - 22.00u     Relatietherapie

Dinsdag       14.00u - 18.00u     Psychotherapie, supervisie, leertherapie                              20.00u - 22.00u     Relatietherapie

Woensdag            Gesloten

Donderdag     9.00u - 12.00u     Psychotherapie, supervisie, leertherapie

Vrijdag          9.00u -  17.00u    Psychotherapie, supervisie, leertherapie

 

 

Praktijkadres

Wilgenstraat 19

5271 JH  Sint-Michielsgestel

Parkeren kan voor de deur en is gratis.

De praktijkruimte is helaas niet rolstoel-toegankelijk.

 

 indrukken praktijkruimte wilgenstraat

Wachtlijst: Aan plaatsing op de wachtlijst kunnen geen rechten ontleend worden. Je bent dan nog niet in behandeling. Pas in de intake wordt besloten of er een behandeling opgestart zal worden. De behandeling start vanaf de intake. De wachttijd tussen intake en behandeling is 2 weken. Deze zullen plaatsvinden op een maandag- of dinsdagmiddag, een donderdagochtend of op de vrijdag afhankelijk van de vrij gekomen plek in de agenda. (De maandag- en woensdagavonden zijn gereserveerd voor relatietherapie).

 

(Crisis-) afspraken: Ambulante psychologische behandeling gaat er van uit dat je in principe crisis kan overbruggen tot een volgende afspraak. In geval van acute crisis gelieve contact op te nemen met de huisarts.

 

Waarneming: gedurende vakantieperiodes of ziekte vindt alleen indien nodig in onderling overleg waarneming plaats door een collega GZ-psycholoog of psychotherapeut.