Wachtlijst

Helaas is er momenteel GEEN ruimte voor nieuwe cliënten voor psychologische behandeling binnen basis of specialistische GGZ.

Update wachttijden: 30-4-2024

 

Let op: Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding bij een psychologische behandeling bij een ongecontracteerde  psychotherapeut). De verzekeraar wil waarschijnlijk de setting en beroepsgroep weten om hierover een uitspraak te kunnen doen:

- Setting: Ambulant - kwaliteitsstatuut sectie II

- Beroepsgroep:  Psychotherapeut (Wet BIG artikel 3)

 

Lees hier meer.

Om je aan te melden klik je op de knop hieronder.

 

Contractvrije praktijken zoals Yellow Psychotherapie, is niet verplicht bemiddeling via de zorgverzekeraar aan te gaan zoals in de Treeknormen is vastgesteld. De Treeknomen houden in dat wanneer u de wachttijden te lang vindt, je contact op kan nemen met de zorgaanbieder, of de zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. De zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken, vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).