Van vastzitten in.....

 

        ......naar loskomen uit...

 

                            en verder!

 

Kiemkracht

Je bent op je kwetsbaarst en je weet je er niet goed raad mee. Daarom zoek je een deskundige en betrouwbaar persoon. Ik breng je opnieuw in contact met de kiem in jezelf, die er altijd is en steun en aandacht nodig heeft om te kunnen groeien. Ik help je om los te komen van een vastgelopen probleemoplossing,,,,zodat je je beter voelt, meer jezelf. Je bent beter in staat om gericht tot actie te komen.

 

Psychologische flexibiliteit

Een mens heeft in zijn leven aanpassingsvermogen en regeneratievermogen hard nodig. De ene periode meer dan in de andere. Wat we meemaken en onze omstandigheden kunnen we vaak in meer of mindere mate beïnvloeden. Soms eenvoudigweg niet. Dan hebben we ermee “te dealen”. De veerkracht kan er tijdelijk uit zijn. We krijgen een gevoel “vast te zitten” en dat kan lichamelijke en psychische klachten geven. Leven kan ook (ongemerkt) overleven worden tot we ons hier bewust van worden en hier wat aan willen doen. Het zijn alleen niet de omstandigheden die je geluk bepalen maar hoe je hierop reageert. Daarin kun je vastlopen. Dat merk je emotioneel, in je hoofd en fysiek. Je bewust worden van je reactiepatronen en hoe jij je van binnen voelt is een eerste stap om los te kunnen komen van oude emoties, gedrags- en denk patronen en gewoonten.

Yellow - Geel is een kleur van vreugde en van duidelijke communicatie. Het werkt positief op het losmaken van geblokkeerde psychische energie of remmingen en confronteert ons met verborgen angsten. Het verbetert onze persoonlijke ontwikkeling en drijft ons naar nieuwe horizonten.

Speelsheid

Met speelsheid in het leven staan maakt dingen ongemerkt gemakkelijker en leuker. Kies activiteiten die je lol geven, je motiveren, waar je voor gaat of bij je passen en je zult je veel gemakkelijker bewegen. Je veerkracht neemt toe en je staat beter in contact met jezelf en met anderen.