goed opkomen voor jezelf - assertiviteitstraining

Herken jij je in een of meer van onderstaande uitspraken?

Ik durf niet altijd tegen mijn collega te zeggen wat ik vind

ik durf niet altijd voor mijn mening uit te komen

Ik ben soms verlegen

Ik wil graag aardig worden gevonden en ga hierdoor geregeld over mijn eigen grenzen heen

Ik durf niet goed feedback te geven

Ik durf niet altijd mijn grenzen aan te geven

Men vindt mij soms arrogant of bazig

Men gaat gemakkelijk aan mijn mening voorbij

Ik lig regelmatig in de clinch met anderen en vind het dan moeilijk om mijzelf uit te drukken

Ik leer graag om krachtiger / milder over te komen

 

Volg een assertiviteitstraining en werk eraan op een fijne, persoonlijke manier in groepen van maximaal 4 deelnemers. Als psychotherapeut en trainer bied ik samen met Nathalie Relou, dramatherapeute,  een diepgaande, persoonlijke training in klein groepsverband. In 3 middagen leer je voor jezelf op te komen, beter grenzen aan te geven en ervaar je meer zelfvertrouwen. 

praktische informatie

Email: yellowpsychotherapie@gmail.com

Telefoon: 06-24991054 Natasja Hehanussa

 

De training vindt bij voldoende aanmelding plaats op basis van inschrijving. Deze assertiviteitstraining worden gegeven op 3 woensdagen en neemt totaal 12 uur in beslag.

 

Datum: 9, 16 en 23 september

Tijd: 13:00- 17.00u

Lokatie: Wilgenstraat 19, Sint-Michielsgestel

Kosten: €450,00 incl. BTW, cursusmaterialen, koffie en thee zijn inbegrepen

 

Het UWV of werkgevers hebben vaak speciale regelingen. De kosten via je eigen bedrijf declareren behoort ook tot de mogelijkheden.  

De training kan vergoed worden vanuit de basis verzekering of vanuit de specialistische GGZ. Je hebt dan een verwijsbrief van de huisarts nodig. 

Een behandeling wordt alleen vergoed als de psychische klachten voldoen aan de criteria van een vergoedbare diagnose. Met een verwijsbrief krijg je ook extra individuele gesprekken. Over vergoedingen kun je hier meer lezen.  


aanmeldingsformulier

Even voorstellen: Nathalie Relou,  Dramatherapeut

Om je zelfbeeld en zelfvertrouwen te verbeteren is het belangrijk om te oefenen met assertiviteit. Dit is essentieel als je meer in je kracht wil komen staan. Door te ‘doen’ voel je meteen een positief effect in je lichaam, gevoel en gedachten. 

Als dramatherapeut heb ik ruime ervaring in het helpen en begeleiden van mensen in dit proces. Ik leer je verbinding te maken met jezelf en anderen. Ik vind het belangrijk om naast je te blijven staan in uitdagende oefensituaties, zodat je er goed mee om leert gaan. Mijn werkwijze is speels en luchtig. Humor mag zeker niet ontbreken. Dat maakt het namelijk een stuk leuker en makkelijker om vaardig te worden in het opkomen voor jezelf. Ik doe dit werk al enkele jaren met veel liefde en plezier. Het is ontzettend dankbaar om te zien hoe mensen vooruit kunnen gaan en zich beter gaan voelen. Ik ontmoet je graag bij de assertiviteitstraining!