supervisie

Ik heb ervaring met het geven van supervisie aan basispsychologen en GZ-psychologen. Per 1-1-2022 heb ik de supervisie-opleiding afgerond bij Rino-Noord die voldoet aan de eisen van de NVP. Gezondheidszorgpsychologen i.o. en psychotherapeuten i.o. zijn dan welkom om supervisie bij mij te volgen. Bij de RINO's kan hiervoor toestemming worden aangevraagd. Mijn ervaring is, dat hierop goedkeuring volgt. Vooral omdat ik in 2022 zelf leersupervisie zal ontvangen. In 2023 zal ik naar verwachting de registratie Supervisor NVP hebben afgerond. Zie ook mijn registraties.

 

In mijn rol als supervisor neem ik mijn kennis en ervaring mee van:

Als persoonsgerichte, experiëntiële psychotherapeut werk ik graag met de Emotion-Focused Therapy (EFT). EFT is een combinatie van volgen en leiden: van moment tot moment empathisch afgestemd zijn op de emoties. En het volgen van het proces van de cliënt. Ook leid en stuur ik de cliënt daar waar nodig.

Tevens ben ik sensorimotor psychotherapist. Sensorimotor Psychotherapy ® (SP) is een behandelvorm waarbij aandacht voor het lichaam en de dialoog allebei even belangrijk zijn. In de klinische praktijk heeft SP haar waarde bewezen bij het behandelen van psychotrauma, gehechtheidsproblemen en persoonlijkheidsproblematiek.

Neem vooral contact met mij op, als je eerst eens telefonisch contact met me wil hebben: 06-24991054 of yellowpsychotherapie@gmail.com

 

tarief

1 supervisie sessie van 60 minuten bedraagt €100,00.

Bij voorkeur ontmoeten we elkaar live, maar online sessies zijn in overleg ook een optie.